Informatie speakers

Hier kijken we naar speakers. Over speakers hebben we de volgende informatie beschikbaar:

Hieronder vind je nog wat extra informatie over speakers.

speakers

De beste speakers online kopen

Wat voor speakers zoek je? Mega luidsprekers voor in je huiskamer? Of een compact speakertje voor bij je smartphone. Hierboven vind je informatie over alle soorten speakers.

Speakers heb je nodig bij je audio-installatie, maar ook op televisies worden vaak losse luidsprekers aangesloten. Dat kan in de vorm van een homecinema set zijn, maar ook de soudbar is aan een enorme opmars bezig. Een soundbar is een speaker die je in de breedte van je televisie plaatst.

Een derde soort speakers zijn de speakers voor je smartphone. Met een goede speaker kun je het geluid van je telefoon kamerbreed door de ruimte laten schallen. Zo’n speaker kan een docking station zijn, die je meteen gebruikt om je smartphone op te laden, maar je hebt ook kleine boxjes die je mee kunt nemen. Soms zijn deze zo klein dat je ze in je zak kunt steken.

Wil je het geluid van je smartphone via speakers door de kamer laten schallen. Kies dan voor speakers die Bluetooth of WiFi ondersteunen. Dan kun je draadloos een verbinding liggen.

Hierboven vind je nog veel meer informatie over speakers.