Informatie omafietsen

Over omafietsen hebben we de volgende informatie
beschikbaar:

Hieronder nog wat extra informatie over omafietsen.

Klik hierboven op fietsen voor informatie over andere soorten fietsen.


omafiets

De beste oma fiets online kopen

De omafiets is een nog klassieker model dan de transportfiets. De echte omafiets is zwart, gemaakt van staal, met lederen handvatten en grote jasbeschermers. En natuurlijk met terugtrapremmen, een dynamo en zonder versnellingen. Maar ook de omafiets is met zijn tijd meegegaan . Soms is dat duidelijk te zien, bijvoorbeeld doordat de fiets is uitgevoerd in hippe kleuren als lichtblauw, wit, paars en roze, maar soms ook zitten de moderniteiten onder de “motorkap” en is de omafiets voorzien van handremmen, versnellingen en een licht aluminium frame.

Alle bekende en minder bekende Nederlandse fietsmerken maken omafietsen. Grote merken als Batavus, Gazelle en Sparta, maar ook goedkope budgetmerken als Matrabike, Popal en Stokvis. En kijk ook eens naar de hippe omafietsen van Cortina!

Hierboven vind je links naar alle informatie over deze merken en hun omafietsen, de beste (en goedkoopste) winkels om deze fietsen te kopen en tests van omafietsen door deskundige organisaties. Alle informatie om de beste omafiets online te kopen!